Garden Design Surrey

A victorian townhouse with stepping stones and a wishing well

Project Details

This garden design in Surrey provided a family-friendly garden which utilised the current trees but paid particular attention to making a space for the client’s many children and grandchildren to enjoy.

The large Victorian townhouse is a period property set within the beautiful boundaries of Horsell Common and whose striking original features demanded an equally beautiful garden.

With entertaining space key, the design delivered a large main terrace with outdoor kitchen facilities and bespoke seating. This was set below a large open lawn with more formal planting, providing year-round interest.

The rear of the garden together with an existing wishing well, became a magical play area for children, with meandering stepping stone paths and woodland planting.